Møt gjengen
i Styleit AS

Silje Sundvor startet Styleit i 2006 og det ble omgjort til AS i 2009 og Dan Erik Eielsen ble ansatt som daglig leder. Styleit AS utviklet seg raskt til en av Rogalands største boligstyling selskap og har idag møbler i over 100 forskjellige boliger som skal selges til en hver tid. Vi samarbeider idag med de fleste meglerkontorene og byggherrer i Rogland. Styleit tar på seg små og store oppdrag, privat eller næring, der vi følger og organiserer prosjektet fra begynnelse til slutt.

ansatte
ansatte
ansatt

Silje Sundvor

Boligstylist/Prosjektleder


Silje er vår drivkraft og gründer. Hun har drevet på med boligstyling siden 2006 og har full kontroll på hva som skal til for å få din bolig solgt. Hun har utdannelse som grafisk designer og dekoratør.

ansatt

Dan Erik Eielsen

Daglig leder/solskjerming


Dan Erik styrer skuta vår med jernhånd og var med på å starte Styleit AS i 2009. Han tar seg av alt det administrative og solskjerming. Han har utdannelse som bilskadereperatør og maskiningeniør.

ansatt

Ine Søyland

Boligstylist/prosjektleder


Ine har mye energi og har stålkontroll på organisering og styling. Hun har et skarpt øye for detaljer og har en utdannelse i Interiørdesign. Ine har jobbet i mange år som dekoratør i store møbelkjeder